NAGELBIJTERS ARRANGEMENT

Als u een nagelbijter bent, heeft u niet genoeg eigen nagel om een gewone set kunstnagels te laten zetten.

Er zit eigenlijk niets anders op om een tijd lang niet te bijten en dan een bezoekje aan de studio te brengen.

Aangezien dit voor veel nagelbijters (Echt,  u bent niet de enige!) nu juist het probleem is, kunt u bij ons terecht voor een nagelbijters arrangement. Dit arrangement is als volgt opgebouwd;

1e behandeling; We brengen de nagelriemen in conditie en maken een nieuw nagelbed d.m.v. rubberbase. U heeft nu dus een stevig nagelbed en nog geen lange nagels. Dit nieuwe nagelbed lakken wij in een door u gekozen kleur. Dit is al een groot verschil met uw natuurlijke nagel.

2e behandeling; Na 1 week komt u terug voor de eerste bijwerk behandeling. U heeft de tijd om eventuele problemen waar u bent tegenaan gelopen met ons te bespreken, wij geven u advies over het eventueel zelf bijwerken van uw kunstnagels en we werken het pas gemaakte nagelbed alvast voor een eerste keer bij. Dat u na een week al moet terugkomen voor een nabehandeling komt omdat u als nagelbijter vaak een verdikte vingertop heeft. Het rubberbase nagelbed heeft de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken. Maar hierdoor wordt de balans in het rubberbase nagelbed verstoord. Die balans moet worden hersteld.

Ook heeft u waarschijnlijk last van een zeer breed nagelbed, en aangezien uw natuurlijke nagel aan het groeien is onder de rubberbase laag,zult u zien dat het geen overbodige luxe is om na een week terug te komen.

3e behandeling; Wederom na 1 week komt u weer bij ons voor dezelfde behandeling als hiervoor is besproken.

4e behandeling; U komt weer na 1 week langs om de nagels bij te laten werken en wij beoordelen dan hoe het met de groei van de natuurlijke nagel staat.

5e behandeling; Uw nagelbed is in de voorgaande weken gegroeid, zodat wij nu de mogelijkheid hebben om uw nagels echt te gaan verlengen. U kunt er nu voor kiezen om een mooie kleur gellak op uw lange nagels te laten zetten.

Na de 5e behandeling gaan we er in het algemeen vanuit dat u nu om de 3 weken langs kunt komen voor uw reguliere nabehandeling. Mocht het zo zijn dat in uw specifieke geval eerder terugkomen van belang is zullen wij dat met u bespreken en de afspraken boeken.

Voor het nagelbijters arrangement tot en met de 5e behandeling betaalt u een totaalbedrag van €150,- ipv €187.50 , en ontvangt u hierbij een verzorgingspakket met hierin een cuticle oil om de nagelriemen in conditie te houden en een professionele nagelvijl.