Salon Regels

Wij werken alleen volgens afspraak en betaling dient altijd contant worden voldaan na afloop van de behandeling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de salon is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

Wij hebben geheimhoudingsplicht over alles wat wordt besproken tussen cliënt en de behandelaar en vice versa.

Kunstnagels worden alleen gezet bij personen van 18 jaar of ouder. Gelpolish vanaf 16 jaar.

Afspraak afzeggen/verzetten? Geen probleem echter wel minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Wanneer er later wordt afgezegd word er een bedrag van €15,-  in rekening gebracht.

Op tijd komen is erg belangrijk. Wanneer u meer dan 15 minuten te laat bent en er na u nog een afspraak gepland staat, kunt u niet meer behandeld worden en dient u een nieuwe afspraak te maken. Tevens zal de gemiste afspraak aan u berekend worden, aan 50% van de geplande behandeling. Ook kan het zijn dat als u 15 minuten te laat bent, dat uw afspraak vereenvoudigd word waardoor u minder zeggenschap heeft over de inhoud van de behandeling, dit om onnodig wachten voor de volgende cliënt te voorkomen.

Indien afspraken vaker niet worden nagekomen of vergeten, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd/ geplande behandeling geheel in rekening te brengen.

Indien U niet komt opdagen zonder ons te verwittigen komt U niet meer in aanmerking om een nieuwe afspraak te maken.

Uiteraard hebben wij in bepaalde gevallen alle begrip voor zeer plotselinge en onvoorziene omstandigheden.

Bij Chymiri Nails geld een No Kids Allowed policy omdat Chymiri Nails er is voor uw ontspanning, tevens mag u de hond (en andere huisdieren)thuis laten uit hygiënisch oogpunt.

Gelieve niet te roken en/of te eten tijdens de behandeling in verband met de hygiëne.

Indien u een afspraak maakt voor een behandeling gaat u akkoord met bovenstaande salon regels.

Ik vertrouw op uw begrip hiervoor.

Chymiri Nails